Amfipoli News: Η Άννα Παναγιωταρέα "ποστάρει" αδημοσίευτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του τάφου και το Υπουργείο απολογείται

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Άννα Παναγιωταρέα "ποστάρει" αδημοσίευτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του τάφου και το Υπουργείο απολογείται



     Πιστή στην σιγή ασυρμάτου που της έχει επιβληθεί-όπως η ίδια ισχυρίζεται-και χωρίς να επιβεβαιώνει τη νέα της θέση παρά μόνο με διαρροές, η Άννα Παναγιωταρέα έχει εξασφαλίσει, πάντως, αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του τάφου της Αμφίπολης;

    Όπως φαίνεται από τη σελίδα της... εκπροσώπου του Τάφου της Αμφίπολης στο facebook, η Άννα Παναγιωταρέα έχει πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό το οποίο δεν έχει-μέχρι τώρα-διανείμει το υπουργείο Πολιτισμού στα ΜΜΕ;



    Εκτός αν πρόκειται για κάποιο «τρολάρισμα» ή κάποια... διαδικτυακή παρεξήγηση από εκείνες που συχνά συμβαίνουν.

    Αν και από τα διαδικτυακά σχόλια, στα οποία η ίδια δεν απαντά, η πιθανότητα ενός τέτοιου λάθους αναιρείται:

   «Σας ζηλεύουμε που είστε μέσα» της γράφει μια διαδικτυακή της φίλη, ενώ μια άλλη χρήστης του facebook, ρωτά, χωρίς να πάρει απάντηση:

  «Εσείς με ποια ιδιότητα είστε μέσα;»




    Ταυτόχρονα σε ιστότοπο που δημιουργήθηκε για τον τύμβο Καστά, υπάρχουν οι ίδιες φωτογραφίες που δημοσιεύονται με αναφερόμενη πηγή το facebook της Άννας Παναγιωταρέα.






    Τελικά η Άννα Παναγιωταρέα βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του Τάφου της Αμφίπολης;

    Και πως μια δημοσιογράφος-γιατί μέχρι στιγμής επισήμως δεν υπάρχει ενημέρωση για τη νέα της θέση-εξασφαλίζει πρόσβαση σε αυτό το φωτογραφικό υλικό;

    Και αν η κάλυψη της θέσης της εκπροσώπου του Τάφου είναι γεγονός-όπως επιμένουν οι πληροφορίες του newpost- δεν θα έπρεπε η εκπρόσωπος να διαμοιράσει το υλικό στον τύπο και όχι στο facebook μέσω της προσωπικής της σελίδας;

    Ερωτήματα στα οποία πρέπει άμεσα να απαντήσει το υπουργείο πολιτισμού... στο κάτω κάτω για την ανάγκη τέτοιου είδους απαντήσεων «άνοιξε» η συγκεκριμένη θέση εργασίας.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

     Επιβεβαιώνει το υπουργείο Πολιτισμού τις πληροφορίες που θέλουν την Άννα Παναγιωταρέα να έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην επικοινωνιακή διαχείριση της ανασκαφής στην Αμφίπολη.

   Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου, ενημερώθηκε το newpost ότι «η κ. Παναγιωταρέα έχει αμμισθί αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείριση όλου του θέματος, καθώς στο υπουργείο δεν υπάρχει δημοσιογράφος».

    Το υπουργείο απαντά στο newpost και για τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του τύμβου που η Άννα Παναγιωταρέα φέρεται να έχει ποστάρει στην προσωπική της σελίδα στο facebook.


    Όπως αναφέρει, «από τις φωτογραφίες που εστάλησαν στα ΜΜΕ, σε δυο - τρεις περιπτώσεις επελέγησαν οι κοντινές λήψεις και οι μακρινές λήψεις του ίδιου στιγμιότυπου δεν εστάλησαν μαζί με το δελτίο τύπου. Αυτές τις μακρινές λήψεις "ανέβασε" η κ. Παναγιωταρέα στο διαδίκτυο».


 


Πηγή:arismentizis.blogspot.gr









Διαβάστε επίσης:



1 σχόλιο :

  1. Δεν αμφισβητώ τις ικανότητες,άρα και την επιλογή της κ Παναγωταρέα ως Εκπροςώπου Τύπου,ούτε και το "αμισθί "των υπηρεςιών της.Διαμαρτύρομαι όμως για τις αναρτήσεις στο facebook ως αντιδεοντολογικές.Πληροφορία εκ των έσω δίνει προβάδισμα και άνισους όρους.Ποιός αποφασίζει τι θα δημοσιευτεί και ποιός αξιοποιεί τα υπολειπόμενα πχ "δόθηκαν κοντινά ή μακρινά πλάνα των φωτογραφιών"
    Ελκυστικότερη,πιο ενημερωμένη σελίδα, άρα αυξημένη επισκεψιμότητα.Δεν είναι αντιδεοντολογικό;
    Αλήθεια γιατί συνεχώς πρέπει να επισημαίνονται τα αυτονόητα;Επικρατεί καχυποψία και απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή