Amfipoli News: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τουλάχιστον μια βδομάδα μπροστά οι ανασκαφές από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τουλάχιστον μια βδομάδα μπροστά οι ανασκαφές από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου




Μετά από επισήμανση αναγνώστη μας, παρατηρήσαμε (με χρήση της εφαρμογής στη σελίδα www.findexif.com) πως οι φωτογραφίες του ΥΠΠΟΑ που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 12/11, τραβήχτηκαν στις 7/11, δηλαδή πέντε μέρες νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωση. 

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε, πως για να φτάσει η ανασκαφική ομάδα στο σημείο της φωτογράφισης του τάφου στις 7/11, είναι σίγουρο πως είχε ανακαλύψει το σκελετό και το τάφο αρκετές μέρες νωρίτερα.


Η ομάδα ειδήσεων του amfipolinews.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης:



2 σχόλια :

  1. Πολύ φοβάμαι οτι μας έκρυψαν πολλά κ θα κρυψουν ακόμα περισσότερα. Τους έχω ικανούς ακόμα κ ο Μέγας Αλεξανδρος να είναι να μην το φανερωσουν ποτέ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....αυτο και μονο δειχνει ποσο πισω στην τεχνολογια και στην στελεχωση ειναι καθε δημοσιος φορεας... ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Δεν ξερουν οι ηλιθιοι οτι σε καθε ψηφιακη φωτογραφια αποθηκευονται και πληροφοριες τετοιες, και πως με ενα απλο freeware της πλακας, μπορουν να διαβαστουν ή να διαγραφουν τετοιες λεπτομερειες και στοιχεια ;;;;; !!!! η πολυ φιλοσοφια και η πολυ θεωρια σ'αυτη την χωρα μας εχει καταστησει βλάκες . Ηλιθιοι ηλιθιοι και παλι ηλιθιοι ! Αυτα που ξερουν τα 15 χρονα ! Οι αγραμματοι βολεμενοι με γνωσεις του 19ου αιωνα τα αγνοουν, τρομαρα μας, και αναρωτιομαστε μετα για την συμπεριφορα των εχθρων και φιλων απεναντι μας ....Ηλιθιοι ! και το αστειο ειναι οτι περνιουντε (αυτοι που αποφασιζουν για μας) και για εξυπνοι ...ρε κοιμησιδες, ρε μπουνταλαδες ξυπνηστε ρεεεε θα μας φανε λαχανο με την βλακεια σας ρεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! το οτι μας δινετε τις πληροφοριες με διαφορα φασης το ξερουμε, το οτι μας δινετε τις φωτο επιτηδες με χαμηλη αναλυση το ξερουμε, το οτι υπαρχει λογισμικο για αναδομηση των pixels το ξερετε οτι υπαρχει ;;;;; και το εχουν οσοι για λογους στρατηγικης το πληρωνουν για να ''δουνε'' την αληθεια ;! Παν-ηλιθιοι συνεχιστε την ψευτο μυστικοτητα σας, θα φερω κουβερτουλα για τον μακαριο υπνο σας ! α, και κατι αλλο,..., να υποθεσω οτι μιλατε και στο κινητο για ολα αυτα ;;;; χαχαχαχαχα ω ρε γλεντιαααα.... αντε γειαααα. αντε γειαααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή