Amfipoli News: Φάρατζ: Έλληνες αντισταθείτε και ο ελεύθερος κόσμος θα σας χειροκροτήσει

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Φάρατζ: Έλληνες αντισταθείτε και ο ελεύθερος κόσμος θα σας χειροκροτήσει


Έναν ακόμη απρόσμενο «σύμμαχο» βρίσκει η ελληνική κυβέρνηση στο πλευρό του, γνωστού για τις ακροδεξιές απόψεις του, Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος σε ομιλία του εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα αναφορικά με τη διαπραγμάτευση.

Ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού UKIP  δήλωσε στην ομιλία, του, προ μερικών ημερών, ότι «Εάν οι Ελληνες παραμείνουν σταθεροί ανεξάρτητα από τις συνέπειες ο ελεύθερος κόσμος θα τους χειροκροτήσει».

«Αυτή τη στιγμή είναι αδιανόητο η Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίζει την Ελληνική Δημοκρατία σαν να πρόκειται για μια παρτίδα πόκερ…» είπε ο ακροδεξιός πολιτικός για να συμπληρώσει «Πολλοί λίγοι άνθρωποι εδώ μέσα έχουν καταλάβει το διακύβευμα που παίζεται αυτή τη στιγμή μετά τις ελεύθερες εκλογές στην Ελλάδα, δεν πρόκειται απλά για την Ευρωζώνη αλλά για την ίδια την ύπαρξη της ΕΕ».

Εξαπέλυσε επίθεση κατά το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος είχε δηλώσει ότι «Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αλλάζει τίποτα» ενώ έκανε ένα δηλητηριώδες σχόλιο για την απουσία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από την Συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου.

«Προφανώς είναι πολύ απασχολημένος με το να προσπαθεί να βγάλει τα ευρώ του εκτός Ελλάδας».
Πηγή:   iefimerida.gr 


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου