Amfipoli News: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ. Αδιανόητο: Εδωσαν σε Γερμανό εγκληματία πολέμου την διοίκηση του Αιγαίου! - Εχει σφάξει 102 αθώους! (upd)

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ. Αδιανόητο: Εδωσαν σε Γερμανό εγκληματία πολέμου την διοίκηση του Αιγαίου! - Εχει σφάξει 102 αθώους! (upd)


(Αρχικό κείμενο 10.43) Στάζουν αίμα αθώων τα χέρια του Γερμανού αξιωματικού στον οποίο ανέθεσε το ΝΑΤΟ με έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης,  να διοικεί το Αιγαίο: Υπό την διοίκησή του, ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα σκότωσαν 102 αμάχους, μεταξύ των και 27 παιδιά στο Αφγανιστάν το 2009, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ως εγκληματίας πολέμου από την ίδια την γερμανική κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα το 2009, ο Γερμανός διοικητής Γιοργκ Κλάιν, κάθισε νστο εδώλιο του κατηγορουμένου στο στρατοδικείο καθώς έδωσε εντολή να σφαγούν άμαχοι στην Κοντούζ του Αφγανιστάν, όμως αθωώθηκε από τον γερμανικό στρατό. 

Ο Κλάιν είχε κατηγορηθεί ότι αψήφισε τις οδηγίες και τους κανόνες κια έδωσε εντολή σε αεροσκάφη του ΝΑΤΟ και στρατεύματα της συμμαχίας να κτυπήσουν ένα χωριό στο οποίο υποτίθεται ότι υπήρχαν Ταλιμπάν.

Δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις ότι υπήρχαν άμαχοι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 102 άμαχοι μεταξύ των οποίων και 27 μικρά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στην Κοντούζ, στο βόρειο Αφγανιστάν, στις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

Ανακλήθηκε στην Γερμανία, πέρασε από δίκη και μετά από τεράστιες πιέσεις... αθωώθηκε, για να μην υπάρξουν επιτπώσεις στο... ηθικό του γερμανκού Στρατού!

Αξιος διάδοχος, των συναδέλφων του, του Β'ΠΠ, τώρα η ελληνική κυβέρνηση τον ενέκρινε να διοικεί το Αιγαίο!

Το βιογραφικό του Γερμανού διοικητή-σφαγέα:

Ο Γερμανός αντιναύαρχος Γιοργκ Κλάιν θα είναι ο διοικητής του Αιγαίου και θα προΐσταται της Μόνιμης Ναυτική Δύναμη Μεσογείου, υπό την ονομασία SNMG2. 
O 55χρονος μυστακοφόρος διοικητής γεννήθηκε το 1961 στο Bad Pyrmont στην Κάτω Σαξονία και εντάχθηκε στους κόλπους των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, τον Ιούλιο του 1980. Στη συνέχεια έγινε αξιωματούχος στο Ναυτικό. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Bundeswehr στο Αμβούργο. Τον Ιανουάριο του 1985, ο υποναύαρχος Kλάιν ξεκίνησε την υπηρεσία του στο αντιτορπιλικό "Destroyer".

Ο υποναύαρχος Κλάιν είναι παντρεμένος με την Κίρστεν και ζουν κοντά στο Βίλχελμσαβεν, στη Βόρεια Γερμανία. Έχουν δύο παιδιά, ένα 24χρονο γιο και και μία 19χρονη κόρη. Ο Γερμανός αντιναύαρχος λατρεύει τη σύγχρονη ιστορία και τον ελεύθερο χρόνο του παίζει σκάκι και ποδόσφαιρο.

Ολη η δύναμη Standing Maritime Group 2 θα είναι υπό την διοίκηση του συγκεκριμένου εγκληματία πολέμου. Ο Γερμανός υποναύαρχος Jorg Klein είναι ο διοικητής του στολίσκου του ΝΑΤΟ που αποτελείται από το γερμανικό πολεμικό πλοίο υποστήριξης FGS Bonn, το καναδικό HMCS Fredericton, το τουρκικό TCG Barbaros, το ιταλικό ITS Libeccio και την ελληνική φρεγάτα Σαλαμίς.   
Την απόφαση ανακοίνωσε εχθές ο ΓΓ της Βορειοατλαντικής συμμαχίας Γενς Στόλντεμπεργκ. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που προέκυψε μετά από αίτημα των τριών χωρών, Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας. 

«Δεν είναι στόχος μας να απωθούμε ή να σταματάμε τις βάρκες με τους μετανάστες αλλά η παρακολούθηση των δικτύων παράνομης διακίνησης ανθρώπων» διευκρίνισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.

Όπως έγινε γνωστό η δράση της δύναμης του ΝΑΤΟ θα αναπτύσσεται σε ανάμεσα στα νησιά Λέσβος, Χίος, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και των τουρκικών ακτών. Η δύναμη αυτή θα έχει διάθεση 57 πλοία. Τα σκάφη και τα φουσκωτά που θα αναχαιτίζονται στη θάλασσα, θα επαναπροωθούνται με τη βοήθεια της Frontex στα παράλια της Τουρκίας.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες, η συμφωνία που επιτεύχθηκε περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Η μόνιμη Ναυτική Δύναμη 2 του ΝΑΤΟ θα διαθέτει πέντε πολεμικά πλοία ανοικτά της Κύπρου και αν χρειασθεί, θα ενισχυθεί με επιπλέον πλοία.

Αυτό είναι το γερμανικό πλοίο που θα εκτελεί καθήκοντα ναυαρχίδας:
του Χρήστου Μακρή

pronews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου