Amfipoli News: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ… Στη Ρώμη Αποφασίστηκε Υπερεθνικό Κράτος Μέσα στην Ελληνική Επικράτεια

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ… Στη Ρώμη Αποφασίστηκε Υπερεθνικό Κράτος Μέσα στην Ελληνική Επικράτεια


Σχεδιάζουν για την ΕΛΛΑΔΑ χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΈΛΛΗΝΕΣ….

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Συγγραφέας/Αρθρογράφος

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Στόχος είναι η σταδιακή μείωση του πληθυσμού και η μετάβαση στα επόμενα χρόνια σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα, η οποία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην προφητεία του Αγίου Παϊσίου, ότι ο δικέφαλος αετός θα σηκωθεί από το βορρά. Έτσι με το πρόσχημα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον πλησίον τα επόμενα έτη θα δημιουργηθούν σε πολλές ελληνικές πόλεις ισχυρές μουσουλμανικές κοινότητες εκτός κι αν… όλοι αυτοί βαπτιστούν ορθόδοξοι χριστιανοί και το σχέδιο των ανόμων τους γυρίσει μπούμεραγνκ.

Ο μεγιστάνας του πλούτου, Τζορτζ Σόρος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Τουρκία έχει ήδη διαθέσει 12 δισεκατομμύρια ευρώ επενδύοντας στα σχέδια αυτά και διευκολύνοντας τη λαθρομετανάστευση, η οποία εξελίχθηκε σε… προσφυγιά. Λέτε να μην αποσκοπεί τουλάχιστον να εισπράξει στο διπλάσιο τα χρήματα του; Να γιατί η κυβέρνηση του άθεου Τσίπρα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία τα δίνει όλα, όπως για παράδειγμα να προωθεί τάχιστα την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, να βολιδοσκοπεί την κοινή γνώμη για την κατάργηση του νηπιοβαπτισμού, να προωθεί την κατάργηση της πρωϊνής προσευχής, να φέρνει προς ψήφιση νομοσχέδιο περί της καύσης των νεκρών, να επιδιώκει να επιβάλλει το ηλεκτρονικό φακέλωμα….

Τον ενημερώνουμε λοιπόν και αυτόν και τις υπόλοιπες πολιτικές μαριονέτες της Ελλάδας ότι στη μυστική αυτή συνάντηση της Ρώμης αποφασίστηκε οι υπόδουλες σ’ αυτούς κυβερνήσεις, αφού εκτελέσουν τα ανίερα σχέδια των μιαρών Λεσχών και εν γένει των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, θα «πέφτουν» όπως τα σάπια φρούτα κάτω από το βάρος της λαϊκής κατακραυγής. Στη θέση του θα έρχονται νέες οικουμενικές ή κυβερνήσεις συνεργασίας που θα αποτελούντα από σύγχρονους εφιάλτες, προδότες, νενέκους, που αφού φάνε με «χρυσά κουτάλια και μαχαιροπήρουνα» θα «πέφτουν» με κρότο απαξιωμένες και ταπεινωμένες.

Αυτός ο αέναος κύκλος υπόδουλων κυβερνήσεων θα συνεχίζεται μέχρι η λεγόμενη πολυπολιτισμικότητα στις προσεχείς δεκαετίες γείρει προς την πλευρά των μουσουλμάνων που πληθυσμιακά θα υπερτερούν των χριστιανών.

Και για να φθάσουν στη δημιουργία ενός υπερεθνικού αδιάφορου θρησκευτικά κράτους θα επιχειρηθεί μέσω της οικονομικής θηλιάς και των υπόδουλων κυβερνήσεων να βάλουν στο χέρι ότι έχει απομείνει από τις υποδομές της χώρας. Αποφασίστηκε λοιπόν να ιδρυθεί νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, στο οποίο θα ενταχθεί το ΤΑΙΠΕΔ, όλα τα κίνητα του Δημοσίου, τα λιμάνια, οι δρόμοι, τα έσοδα των διοδίων, οι συμμετοχές του δημοσίου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα και το σύνολο του ορυκτού και ενεργειακού πλούτου της πατρίδας μας σε ξηρά και θάλασσα.

Στην ουσία εκχωρείται το κράτος ως οντότης οικονομική και εισοδηματική και οργανώνεται από την άνομη ΕΛΙΤ των στοών του σκότους ένα υπερεθνικό κράτος, μέσα στην ελληνική επικράτεια. Πως θα διοικείται; Με τον απολυταρχικό τρόπο από το Διευθυντήριο, αυτό που αναλυτικά περιγράφεται στο 17ο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

«ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»

hellasforce.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου