Amfipoli News: Είδαν πως το Φίδι τους ήταν πρησμένο και το πήγαν στον κτηνίατρο. Μόλις τους ανακοίνωσε ΤΙ είχε φάει, έπαθαν την πλάκα τους!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Είδαν πως το Φίδι τους ήταν πρησμένο και το πήγαν στον κτηνίατρο. Μόλις τους ανακοίνωσε ΤΙ είχε φάει, έπαθαν την πλάκα τους!


Με τα χρόνια, έχουμε δει πολλές εικόνες φιδιών που έχουν φάει παράξενα πράγματα στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, πριν μερικές εβδομάδες, κάποιοι χωρικοί είδαν ένα φίδι τόσο φουσκωμένο που φαινόταν λες και είχε φάει ολόκληρη αγελάδα. Όταν όμως το άνοιξαν, είδαν πως ήταν γεμάτο αβγά και ήταν έτοιμο να γεννήσει. 

Υπήρξε και μία αναφορά ενός φιδιού που κατάπιε μία αντιλόπη. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα φίδι έφαγε κάτι τόσο ενδιαφέρον για βραδινό. Μία οικογένεια από το Missouri που χρησιμοποιεί ένα φίδι για να πιάνει τα ποντίκια στην αυλή τους, παρατήρησε ένα πολύ παράξενο φούσκωμα στο στομάχι του.

Δεν τους πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβουν τι είχε φάει – αλλά όταν έμαθαν την αλήθεια, πήγαν το φίδι αμέσως στο νοσοκομείο για να το χειρουργήσουν. Το φίδι είχε φάει ένα χερούλι πόρτας γιατί το είχε περάσει για αβγό κότας.

Οι χειρούργοι έπιασαν δουλειά. Έπρεπε να αφαιρέσουν αυτό το αντικείμενο από το στομάχι του και η οικογένεια ήθελε το φίδι να είναι υγιές για να συνεχίσει να τρώει αρουραίους.

Από τότε, το φίδι το ονόμασαν “Doorknob (χερούλι). ” Χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να αναρρώσει και να κλείσει η πληγή του, αλλα τελικά επέστρεψε στην αυλή τους και συνέχισε την δουλειά του.

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί: 




Πώς σας φάνηκε;

Πηγή: diaforetiko.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου