Amfipoli News: Ιαπωνία: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που έκανε να μιλήσει 20 χρόνια λόγω... ζήλειας (φωτό, βίντεο)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ιαπωνία: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που έκανε να μιλήσει 20 χρόνια λόγω... ζήλειας (φωτό, βίντεο)


Η ιστορία ενός ζευγαριού από την Ιαπωνία είναι συγκλονιστική. Ο Otou Katayama, από τη Nara είχε να μιλήσει στην σύζυγό του 20 ολόκληρα χρόνια, αλλά συνέχισε να ζει μαζί με εκείνη και τα τρία τους παιδιά. 

Η ιστορία ξεκίνησε από ένα καβγά σαν αυτό που έχουν όλα τα ζευγάρια. Ο Otou έκτοτε δεν ξαναμίλησε στη σύζυγό του Yumi ούτε στα τρία του παιδιά. Σύμφωνα με εκείνη ο σύζυγός της την ζήλευε γιατί όπως λέει μετά τη γέννηση των παιδιών τους δεν του έδινε καμία σημασία, τον παραμελούσε. Η γυναίκα λέει από τότε είχε πέσει σε κατάθλιψη και αντιδρούσε μόνο με νοήματα. 

couple%2031.12.2016.jpg
Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά

couple1%2031.12.2016.jpgcouple2%2031.12.2016.jpg
Το ραντεβού στο πάρκο ήταν σαν το... πρώτο ραντεβού

Ο γιος της οικογένειας που δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση ανέλαβε δράση. Έστειλε γράμμα σε ένα τηλεοπτικό σόου και τους ζητούσε να φτιάξουν την κατάσταση ανάμεσα στους γονείς του. 

couple4%2031.12.2016.jpg
Τα τρία παιδιά συγκινημένα από την ευτυχή κατάληξη του ραντεβού των γονιών τους


couple3%2031.12.2016.jpg
Ο γιος δεύτερος από δεξιά ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να λύσει τη σιωπή του πατέρα του


Η εκπομπή κανόνισε στο ζευγάρι ραντεβού σε ένα πάρκο. Ήταν σαν το πρώτο ραντεβού. Τα παιδιά παρακολουθούσαν τη συνάντηση των γονιών τους. Το ζευγάρι κάθισε στο παγκάκι. Τότε ο άνδρας έλυσε τη σιωπή του λέγοντας: «Ήμουν ζηλιάρης και είχα πέσει σε βαριά μελαγχολία. Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω».

Τα τρία τους παιδιά συγκινημένα έβλεπαν τον πατέρα τους τη φωνή του οποίου τη φωνή δεν είχαν ακούσει ποτέ!


Πηγή: defencenet.gr 
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου