Amfipoli News: Ένταση στο Εθνικό συμβούλιο - Ο Περδίκης πέταξε το διαβατήριο του Αναστασιάδη «Στείλε με πίσω»

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ένταση στο Εθνικό συμβούλιο - Ο Περδίκης πέταξε το διαβατήριο του Αναστασιάδη «Στείλε με πίσω»


Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Πρόεδρος Αναστασιάδης και Γιώργος Περδίκης στην χθεσινοβραδινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου στην Γενεύη.
Σύμφωνα με τον «Πολίτη» τον εν λόγω περιστατικό διαδραματίστηκε στο χτεσινό (10/1) Εθνικό Συμβούλιο, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την διαρροή του έγγραφου με τις διαφωνίες τις Ε/Κ και Τ/Κ πλευράς.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα
«Επεισοδιακή ήταν η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη διαρροή του εγγράφου με τις αποκλίσεις των δύο πλευρών. 

Καθώς οι υποψίες επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο του Γιώργου Περδίκη, με τον ίδιο προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι δεν ήταν αυτός που διοέρρευσε το έγγραφο, προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ Περδίκη και Προέδρου Αναστασιάδη. Συγκεκριμένα, ο κ. Περδίκης εξεγέρθη όταν τα βλέμματα στράφηκαν πάνω του. 

Σηκώθηκε από την καρέκλα και πέταξε στο τραπέζι το διαβατήριό του καλώντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να τον στείλει πίσω στην Κύπρο εάν πιστεύει πως αυτός έκανε τη διαρροή. Μπροστά στην έξαλλη αντίδραση Περδίκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον κάλεσε να σταματήσει τους θεατρινισμούς και του είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. 

Κάλεσε όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους ότι βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση την πλευρά μας.»

newsbomb.com.cy
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου