Amfipoli News: Η πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη τον καίει με δικόγραφο

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη τον καίει με δικόγραφο


Η πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη τον καίει με δικόγραφο

Πονοκέφαλο συνεχίζει να δημιουργεί στην οικογένεια Μητσοτάκη η φιλόδοξη γυναίκα που σύναψε εξωσυζυγική σχέση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ ήταν παντρεμένος με την Κάλλια Καμπουρίδου. Στο ΧΩΝΙ δημοσιεύτηκε ..
στις 22.1.2017 το δικόγραφο της πρώην συντρόφου του Κώστα Μπακογιάννη, Μαίης Ζαννή με την οποία απέκτησε και μια κόρη εκτός γάμου. Προκειµένου να προστατεύσει τα συµφέροντα της δεν δίστασε, να µετατραπεί η ίδια αυτοβούλως σε µια κινούµενη πολιτική βόµβα.

Η σχέση Μαίης–Κώστα
Η Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δηµητρίου Ράλλη (αδελφού του Γεωργίου, του τέως πρωθυπουργού), γνωρίστηκε µε τον Κώστα Μπακογιάννη την περίοδο 2000–2001 στις Βρυξέλλες. Εκείνη ήταν ασκούµενη της Ευρωβουλευτού της ΝΔ, Ρόδης Κράτσα και εκείνος βοηθός του τότε ευρωβουλευτή (και νυν αντιπροέδρου της ΝΔ) Κωστή Χατζηδάκη.

Η αρχική επαφή γρήγορα µετεξελίχθηκε σε αµοιβαία συµπάθεια και ακολούθως σε ερωτική σχέση. Μια σχέση που διήρκεσε για πάνω από µια δεκαετία, τόσο πριν όσο και µετά το γάµο του Κώστα Μπακογιάννη µε την Κύπρια επιχειρηµατία, Κάλλια Καµπουρίδου, το 2006.

«Παραλλήλως και ταυτοχρόνως µε την ερωτική σχέση µας, ο αντίδικος Κ. Μπακογιάννης διατηρούσε έτερη ερωτική σχέση µε τη νυν σύζυγό του, όπερ εµπόδιζε την επισηµοποίηση του δεσµού µας και την κοινή µας εµφάνιση δηµοσίως, ενώ περαιτέρω τροχοπέδη αποτέλεσε και η πολυετής απουσία µου στο εξωτερικό (…). Μετά την οριστική επιστροφή µου το έτος 2006, και ιδιαιτέρως µετά το 2008, οπότε και µετά από πρωτοβουλία του αντιδίκου εργαζόµασταν και πάλιν µαζί στο υπουργείο Εξωτερικών, η σχέση µας ισχυροποιήθηκε έτι περαιτέρω και κατέστη ιδιαιτέρως στενή, αφού περιελάµβανε ταξίδια στο εξωτερικό, εξόδους στην Αθήνα, ενώ µε τη µετακόµιση του αντιδίκου στο Καρπενήσι το 2011, µετά την από µέρους του ανάληψη της Δηµαρχίας, τον επισκεπτόµουν συχνότατα και εκεί».

Κατά την περιγραφή, οι σχέσεις των δύο συντρόφων άλλαξαν τελείως, όταν το 2012 η Μαίη ανακοίνωσε στον Κώστα ότι είναι έγκυος στο -εκτός γάµου- παιδί τους, κάτι που έφερνε σε απίστευτα δύσκολη θέση το νεαρό πολιτικό, καθότι ήταν ήδη παντρεµένος µε παιδιά. Τότε ξεκίνησε µεταξύ τους µια κόντρα, που εν ολίγοις συµπυκνώθηκε στις σελίδες ενός…. απίστευτου δικογράφου!

Συγκεκριµένα, τον Ιανουάριο του 2014, και ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή για 400 ευρώ το µήνα διατροφή, η Μαίη Ζαννή καταθέτει αίτηση ασφαλιστικών µέτρων, ζητώντας διατροφή ύψους 6.000 ευρώ το µήνα για το ανήλικο τέκνο τους, που σηµειωτέον έχει αναγνωρίσει ο Κώστας Μπακογιάννης, µιας και –όπως ισχυρίζεται η πρώην σύντροφός του- εκείνος έχει άδηλα εισοδήµατα και µπορεί να ανταποκριθεί εύκολα σ' αυτά τα ποσά.
 fifonews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου