Amfipoli News: Η Κίνα κατασκευάζει το νέο Σινικό Τείχος από σίδερο στα σύνορα με τη Ρωσία

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Η Κίνα κατασκευάζει το νέο Σινικό Τείχος από σίδερο στα σύνορα με τη Ρωσία


Με σκοπό να κρατήσει εκτός κινεζικής περιφέρειας τους τρομοκράτες που επιχειρούν να εισβάλουν στη χώρα, η Κίνα υψώνει Σινικό Τείχος, αυτή τη φορά στα σύνορα με τη Ρωσία.
Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο είναι έτοιμο και θα ονομάζεται «Το Μεγάλο Τείχος από Σίδερο». Σε όλη την επικράτεια της Κίνας έχει ξεκινήσει μία ευρεία αντιτρομοκρατική άσκηση, ούτως ώστε τόσο οι δυνάμεις ασφαλείας, όσο και οι πολίτες, να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Η τελευταία μεγάλη άσκηση που πραγματοποιήθηκε, ήταν στην περιοχή Χουλουντουίρ στην Μογγολία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζιπίνγκ ανακοίνωσε πριν από λίγα 24ωρα την απόφασή του για την κατασκευή ενός μεγάλου τείχους σε όλο το μήκος των συνόρων με τη Ρωσία, το οποίο θα φυλάσσεται και αποτελεί ένα αδιαπέραστο εμπόδιο για τους υποψήφιους τρομοκράτες, οι οποίοι φιλοδοξούν να περάσουν στην κινεζική επικράτεια.
Η εντολή επαγρύπνησης δόθηκε μετά από πληροφορίες που συνέλεξαν οι μυστικές υπηρεσίες για την περιοχή Τσινγιάνγκ, στην οποία είναι καταγεγραμμένος ο μεγαλύτερος πληθυσμός μουσουλμάνων στην Κίνα. Σημαντική είναι η έκθεση, βάσει της οποίας στην ίδια περιοχή υπάρχουν μεγάλα στρατόπεδα εκπαίδευσης εξτρεμιστών μουσουλμάνων (τζιχαντιστών), ενώ έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο βομβιστικές ενέργειες από «καμικάζι». Στο ίδιο μέρος φέρονται να είχαν εκπαιδευτεί και τα μέλη της ομάδας που έδρασε στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.
Η περιοχή στην οποία θα κατασκευαστεί το «Μεγάλο Τείχος από Σίδερο» καλύπτεται για τουλάχιστον έξι μήνες από χιόνι, ενώ η θερμοκρασία είναι κολλημένη στους μείον 20 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου