Amfipoli News: Το τεράστιο χρέος της Γερμανίας που πληρώνουμε εμείς με τα εικονικά μας δάνεια!

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Το τεράστιο χρέος της Γερμανίας που πληρώνουμε εμείς με τα εικονικά μας δάνεια!


Επειδή είναι βολικό για τους Τραπεζίτες να μην μπαίνουν ποτέ στο κάδρο και την ευθύνη να την παίρνουν κλόουν, όπως οι Έλληνες και οι Γερμανοί πολιτικάντηδες, ανάπηροι στο σώμα ή στο μυαλό… δείτε το χρέος της Γερμανίας που φτάνει πλέον το 80% του τεράστιου ΑΕΠ της και που μόνο για τόκους χρειάζεται 50 δισεκατομμύρια ετησίως.
Αυτή η Γερμανία και οι άλλες χώρες φορτώθηκαν τα δικά μας εικονικά δάνεια και τα μετέτρεψαν σε πραγματικά, για να σώσουν μερικά δισεκατομμύρια των μεγάλων αφεντικών, των ακατανόμαστων κι αόρατων τοκογλύφων.
Καταλάβατε τώρα που χρησιμεύει η θεατρική παράσταση του κακού σακάτη Σόιμπλε, της παντοδύναμης κυράτσας Μέρκελ και του επαναστάτη κουραμπιέ Τσίπρα «Go back κυρία Μερκελ»;
Οι παλιάτσοι της πολιτικής φόρτωσαν στις πλάτες των Ευρωπαίων τα εικονικά δάνεια για μαϊμού-εξοπλιστικά και Ολυμπιακά κλπ. …ώστε να μην μπορεί κανένας δικαστής να τα αναψηλαφίσει, να μην μπορεί να ακυρώσει συμφωνίες και να βάλει φυλακή αυτούς που τις υπέγραψαν. Κι αυτό το ήξεραν πολύ καλά οι κλόουν της πολιτικής που μας υπόσχονταν …διαγραφή του παράνομου χρέους.
Πηγή: enikos.gr
Πλέον τίποτα δεν είναι παράνομο. Ολόκληρο το χρέος έχει αναγνωριστεί ως νόμιμο με την υπογραφή όλων των Ελλήνων πολιτικών …και μάλιστα όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές.
Ακόμα κι αυτοί που δεν συγκυβέρνησαν και δεν έβαλαν υπογραφή στην προδοσία …φρουρούσαν τη Βουλή όσο υπέγραφαν οι συνάδελφοί τους τα μνημόνια εντός αυτής.
hellas-now.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου