Amfipoli News: Η Μεγαλύτερη Σύγχρονη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ Εκτίθεται… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μεγατόνων…Πράκτορας της CIA ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στην «ελεγχόμενη κατεδάφιση» κτιρίου που καταστράφηκε στις 9/11 [Βίντεο]

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η Μεγαλύτερη Σύγχρονη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ Εκτίθεται… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μεγατόνων…Πράκτορας της CIA ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στην «ελεγχόμενη κατεδάφιση» κτιρίου που καταστράφηκε στις 9/11 [Βίντεο]



Ο 79χρονος συνταξιούχος πράκτορας της CIA, Malcom Howard, έκανε μια σειρά εκπληκτικών αποκαλύψεων από τότε που απελευθερώθηκε από το νοσοκομείο στο New Jersey την Παρασκευή και είπε ότι έχει μερικές εβδομάδες ζωής ακόμα. Ο κ. Howard ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στην «ελεγχόμενη κατεδάφιση» του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου 7, του τρίτου κτιρίου που καταστράφηκε στις 9/11.
Ο κ. Χάουαρντ, ο οποίος εργάστηκε για την CIA επί 36 χρόνια ως χειριστής, ισχυρίζεται ότι είχε πάρει μέρος από ανώτερους πράκτορες της CIA για να εργαστεί στο έργο λόγω του μηχανικού του περιβάλλοντος και της πρώιμης σταδιοδρομίας του στην κατεδάφιση.
Εκπαιδεύτηκε ως πολιτικός μηχανικός, έγινε εμπειρογνώμονας σε εκρηκτικές ύλες και μετά επικεφαλής στη CIA στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ο κ. Howard λέει ότι έχει μεγάλη εμπειρία στη φύτευση εκρηκτικών σε αντικείμενα τόσο μικρά όσο αναπτήρες τσιγάρων και τόσο μεγάλα όσο τα «κτίρια 80 ορόφων».
Ο 79χρονος ντόπιος λέει ότι εργάστηκε στη λειτουργία της CIA που ονόμαζαν «Νέος Αιώνας» μεταξύ Μαΐου 1997 και Σεπτεμβρίου 2001, σε μια εποχή που λέει ότι η CIA «λάμβανε ακόμα παραγγελίες από την κορυφή». Ήταν μέρος ενός κελύφους με 4 εργάτες που είχαν την εντολή να εξασφαλίσουν ότι η κατεδάφιση ήταν επιτυχής.
Πηγή: hellasforce.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου