Amfipoli News: Ασφαλίστε το Σπίτι σας από τους Διαρρήκτες και Κοιμηθείτε Ξεγνοιαστοι τα Βράδια με ΑΥΤΟ το Πανίσχυρο Κόλπο!

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ασφαλίστε το Σπίτι σας από τους Διαρρήκτες και Κοιμηθείτε Ξεγνοιαστοι τα Βράδια με ΑΥΤΟ το Πανίσχυρο Κόλπο!



Όταν η Mariana Harrison αγόρασε το πρώτο της σπίτι, ο πατέρας της ήρθε για να την βοηθήσει να εγκατασταθεί. Όταν έφτασε, είχε ένα τρυπάνι και μια ανεκτίμητη συμβουλή. Η Mariana κοινοποίησε αυτή την συμβουλή σε μια δημοσίευση στο Facebook η οποία έγινε viral.

Στις ΗΠΑ, ανά 18 δευτερόλεπτα γίνεται διάρρηξη σε κάποιο σπίτι. Αυτό σημαίνει δηλαδή 200 σπίτια την ώρα και περίπου 4.800 τη μέρα.

Αυτά τα ανησυχητικά στοιχεία τονίζουν το γεγονός ότι η διάρρηξη είναι ένα έγκλημα για το οποίο ο κόσμος οφείλει να είναι ενημερωμένος. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι σας απλά αλλάζοντας τις βίδες στην μπροστινή πόρτα!

Einbrecher dringt in ein Haus ein.


Η Mariana έγραψε στο Facebook: «Ο μπαμπάς μου μου έδωσε αυτή την συμβουλή πολύ καιρό πριν, όταν μετακόμισα στο πρώτο μου διαμέρισμα. Ήρθε και άλλαξε τις βίδες μόλις μετακόμισα. Είναι μια καλή συμβουλή για την ασφάλεια του σπιτιού που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. Οι περισσότεροι εργολάβοι βάζουν απλές βίδες που έχουν μήκος μόλις 1 εκατοστό και ένας διαρρήκτης μπορεί να τις βγάλει με μια κλοτσιά.»
«Ο μπαμπάς μου έβαλε βίδες 10 εκατοστών, οι οποίες περνάνε από το κούφωμα της πόρτας στον σκελετό του σπιτιού. Οι κλέφτες θα πρέπει να κλοτσάνε για πολλή ώρα! Βλέπετε στην φωτογραφία την βίδα που ήρθε μαζί με την πόρτα. Ο διαρρήκτης θα χρειαστεί να κάνει πολλή φασαρία και θα του χαλάσει το αρχικό πλάνο, έτσι ώστε να έχετε χρόνο να οπλιστείτε, ή πολύ απλά ο κλέφτης να ψάξει να βρει πιο εύκολο στόχο.»
goodfullness.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου