Amfipoli News: Οι Έλληνες πολίτες έχουμε λοβοτομηθεί; Πώς επιτρέπουμε σε κόμματα και πολιτικούς να κάνουν αυτό το αντεθνικό έγκλημα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Οι Έλληνες πολίτες έχουμε λοβοτομηθεί; Πώς επιτρέπουμε σε κόμματα και πολιτικούς να κάνουν αυτό το αντεθνικό έγκλημα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας;



Οι Έλληνες πολίτες έχουμε λοβοτομηθεί;

Ίσως ο τίτλος να θεωρηθεί και ισοπεδωτικός και προσβλητικός, όμως είναι αδύνατον να συλλάβει ο νους κανονικού ανθρώπου αυτά που συμβαίνουν, οι απίστευτες αθλιότητες στις οποίες προβαίνουν οι πολιτικοί και η απάθεια με την οποία τους παρακολουθούν οι πολίτες.

Αναφέρομαι στην αθλιότητα που είναι σε εξέλιξη, αφού βγάλαμε στο σφυρί την ιστορία και την ίδια την υπόσταση της Ελλάδας και του ελληνισμού.
Γιατί πρέπει να γνωρίζουν οι μεταπράτες τις ιστορίας μας ότι χωρίς αυτήν, θα πάψουν να υφίστανται και η Ελλάδα και ο ελληνισμός.
Κάτι απίθανοι τύποι που παριστάνουν τους πολιτικούς, έβγαλαν στην κυριολεξία στο σφυρί το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας.
Το παρασκήνιο ξεκίνησε στην Ουάσινγκτον και συνεχίστηκε στην Αθήνα και τα Σκόπια, όμως στο προσκήνιο το… χορό άνοιξε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε στο Βελιγράδι, όπου βρισκόταν για ανεπίσημη επίσκεψη: «Ίσως το 2018 να είναι ένα έτος όπου θα μπορούμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα χρόνιο πρόβλημα, αν η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων αποφασίσει να κάνει ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος. Αν σταματήσει μια κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Αμέσως μετά, λες και υπάρχει κάποιος τρίτος συντονιστής στο παρασκήνιο, τη σκυτάλη πήρε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, με μια πανομοιότυπη δήλωση: «Αφήνω στην άκρη τις αξιώσεις της χώρας σύμφωνα με τις οποίες είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η ιστορία δεν ανήκει μόνο σε εμάς, αλλά επίσης και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες».
Καταλάβατε πολίτες της Ελλάδας, αυτής της ένδοξης χώρας;
Ο πρωθυπουργός μας κύριος Τσίπρας, δωρίζει τη μισή ιστορία της Μακεδονίας και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μας κάνει τη χάρη και μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε κι εμείς κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της ιστορίας της Μακεδονίας, μαζί με τα Σκόπια αλλά και άλλες χώρες!
Δεν μπορεί, κάτι πρέπει να τους έχουν κάνει τους πολιτικούς μας – και δεν είναι μόνο ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Αυτοί, ως κληρονόμοι των αγώνων του ΚΚΕ, δίνουν ευχαρίστως τη Μακεδονία, το δείχνουν άλλωστε! Όμως όλοι οι άλλοι, με πρώτον τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, θεματοφύλακα του Έθνους, τι κάνουν;
Απολύτως τίποτα. Εξευτελίζουν την έννοια της πολιτικής, της πατρίδας και του ίδιου του ελληνισμού.
Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του εξευτελισμού, φθάσαμε στο σημείο να υπερασπίζονται τη Μακεδονία ξένοι καθηγητές, τη στιγμή που την έβγαλαν στο παζάρι ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών και σχεδόν το σύνολο του πολιτικού συστήματος.
Ο καθηγητής Ιστορίας Αρχαιολογίας του του Berkeley Στίβεν Μίλερ δηλώνει ότι «τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Παιονία. Η αρχαία Παιονία ήταν μέρος του “Βασιλείου της Μακεδονίας”, όπως ήταν η Ιωνία, η Συρία... Μπορεί έτσι να ήταν προσωρινά “Μακεδόνες” οι κάτοικοι την περίοδο του Μακεδονικού Βασιλείου, αλλά η περιοχή εκείνη δεν ήταν ποτέ "Μακεδονία"».
Η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ δηλώνει για το θέμα: «Ναι, οι Μακεδόνες εισέβαλαν και κατέκτησαν τα Σκόπια, αλλά ο Αλέξανδρος κατέκτησε και το Ιράν και το Αφγανιστάν. Καμία από τις δύο αυτές χώρες δεν ισχυρίζεται ότι αυτό τους κάνει Μακεδόνες», λέει χαρακτηριστικά, και συμπληρώνει: «Η Αμφίπολη είναι στη Μακεδονία, η Βεργίνα είναι στη Μακεδονία και η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα.
»Το να υποστηρίζεις το αντίθετο είναι τόσο γελοίο, όσο το να υποστηρίζεις ότι ο Ιησούς πήγε στην Αμερική».
Τέλος, όταν δημιουργούσε ο Στάλιν το τεχνητό «μακεδονικό έθνος», το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ (1944) έλεγε για το θέμα: «η κυβέρνηση αυτή θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού "κράτους", μακεδονικής "πατρίδας", και μακεδονικής "εθνικής συνείδησης" αβάσιμη προπαγάνδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια εθνική ή πολιτική πραγματικότητα, και διακρίνουμε στις προσπάθειες αυτές, κεκαλυμμένες επιθετικές διαθέσεις κατά της Ελλάδος».
Κλείνουμε με τον Κίρο Γκλιγκόροφ, πρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος δήλωνε το 1992: "Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο".
Με βάση όλα τα παραπάνω, με τι θράσος οι πολιτικοί ξεπουλούν τη Μακεδονία και με τι απάθεια εμείς οι πολίτες τους το επιτρέπουμε;
Αν τελικά γίνει το ξεπούλημα, η Ελλάδα θα είναι μια «αιχμάλωτη» χώρα που θα εκβιάζεται αενάως τους επόμενους αιώνες από τις δυνάμεις εκείνες που θα χρησιμοποιούν τα Σκόπια ως μαριονέτα.
Η εθνική ζημιά που προκαλούν οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από το πολιτικό και ηθικό τους ύψος.
Να μην τους το επιτρέψουμε.
 Σάββας Καλεντερίδης
pontos-news.gr, infognomonpolitics.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου