Amfipoli News: Τα 6 πιο περίεργα μέρη που γέννησαν γυναίκες - Δένδρο, ταχυδρομείο, Ντίσνεϊλαντ [εικόνες]

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τα 6 πιο περίεργα μέρη που γέννησαν γυναίκες - Δένδρο, ταχυδρομείο, Ντίσνεϊλαντ [εικόνες]


Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως μια γυναίκα γέννησε εν μέσω πτήσης, με πλήρωμα και επιβάτες να καλωσορίζουν το μικρό πλασματάκι στον κόσμο.
Αυτή η είδηση έκανε τον Independent να ψάξει και να βρει τα πιο περίεργα μέρη που έχουν γεννηθεί παιδιά και η αλήθεια είναι πως ορισμένα είναι απίστευτα.
Από την Ντίσνειλαντ μέχρι και σε ταχυδρομείο αυτά είναι τα πιο παράξενα μέρη που γυναίκες έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους.
  • Επάνω σε δέντρο
Το 2000, η Σοφία Πέδρο αναγκάστηκε να ανέβει σε ένα δέντρο για να γλιτώσει από πλημμύρα στη Μοζαμβίκη. Οταν έφτασε στην κορυφή, η Πέδρο γέννησε και ευτυχώς λίγα λεπτά αργότερα σώθηκε από διασώστες που την πλησίασαν με ελικόπτερο.
  • Στο δικαστήριο
Μια γυναίκα γέννησε ένα κοριτσάκι, ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ ως μάρτυρας.
  • Σε ταχυδρομείο
Το προσωπικό σε ταχυδρομείο στο Κεμπριτζσάιρ, έκανε το καλύτερο που μπορούσε με τα μέσα που διέθετε και έφερε στον κόσμο ένα μωράκι. Το νεογέννητο ονομάστηκε Ντόλτσε και ζυγίστηκε εκεί που τοποθετούν τα δέματα.
  • Σε γκαλερί Τέχνης
Φτάνοντας την περφόρμανς στα άκρα, η καλλιτέχνις Μάρνι Κότακ έγινε πρωτοσέλιδο μετά από τοκετό σε γκαλερί στη Νέα Υόρκη. Τα πλάνα από τη γέννηση δεν πήγαν χαμένα και χρησιμοποιήθηκαν σε άλλη έκθεση στο Μπρούκλιν.
  • Εξω από πολυκατάστημα
Μία γυναίκα στο Μπέρμιγχαμ τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων, καθώς γέννησε στην είσοδο έξω από πολυκατάστημα. Οσοι βρίσκονταν εκεί γέμισαν τη μητέρα με χρήματα, πριν την πάνε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα φέρεται να πήρε περίπου 400 δολάρια!
  • Στη Ντίσνειλαντ
Στις 4 Ιουλίου του 1979, η Τερέζα Σαλκέδο έγινε η πρώτη γυναίκα που γέννησε στην Ντίσνειλαντ της Καλιφόρνια. Οι αναφορές έλεγαν πως γέννησε σε ένα παγκάκι.
Φωτογραφίες: Pixabay
Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου